Tyinstølen Turisthytte

Stabburet
Tømmerhytta
Veslehytta

OVERNATTING


Hyggebui #1

Vår aller minste hytte, nyrenovert sommeren23

Med en komfortabel dobbelseng, lite sitteområde, svært enkel kjøkkenkrok - og nydelig utsikt.

Toalett, dusj og vann tilgjengelig i fellesområdet 70 meter unna.


Tømmerbui #2

En tradisjonell tømmerhytte med en liten dobbeltseng, dagseng med ekstraseng, gasskomfyr og vedovn. Perfekt for 2-3 personer. Delvis innlagt vann om sommeren, toalett og dusj i hovedhuset om vinteren.


Veslebui #3
En sjarmerende liten hytte med elektrisitet og peis. Kjøkkenkrok, sofaområde og køyeseng for 3 personer, men mest komfortabel for 2. Toalett, dusj og vann tilgjengelig i fellesområdet 50 meter unna.


Fjøsbui #4
En romslig tømmerhytte med 2 soverom, kjøkken med gasskomfyr, stue med vedovn. Delvis innlagt vann om sommeren, toalett og dusj i hovedhuset om vinteren.


Gammelbui #5
Vår største hytte med 7 soverom og totalt 21 sengeplasser. Elektrisitet, vedovn, fullt utstyrt kjøkken og panoramautsikt. Bad med dusj, vask og toalett. Vann om sommeren, felles toalett og dusj tilgjengelig i hovedhuset om vinteren.


Stølsbui #3
En sjarmerende liten hytte med elektrisitet og peis. Kjøkkenkrok, sofaområde og køyeseng for 3 personer, men mest komfortabel for 2. Toalett, dusj og vann tilgjengelig i fellesområdet 30 meter unna.Alle hyttene kan bookes på Airbnb,
eller ta kontakt med oss på tlf/mail


Hyggebui på Tyinstølen

Tømmerbui på Tyinstølen

Veslebui på Tyinstølen

Fjøsbui på Tyinstølen

Gammelbui på Tyinstølen

Stølsbui på Tyinstølen


For en natt eller tre har vi også Beverhuset, med 6 enkle rom, felles liten stue og kjøkkenkrok.  Her kan man enten leie rom eller hele huset.  


Både hytter og rom er et godt alternativ både før og etter turer i Jotunheimen, og på vei mellom for eksempel Slettningsbu og Fondsbu/Thomashelleren.


Camping for bobil/campingvogn/telt - tilgang til fellesanlegg med garderober, toalett, dusj, vann